ANKARA / KEÇİÖREN - Danışment Çiçekli İlkokulu

4/D SINIF ÖĞRETMENİMİZ ELİF DEMİR'E VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

öğretmenlerimiz Hatice Arslan Almaz, Merve Bayrak ve öğrencimizin ellerine sağlık..

Ara

4/D sınıfı öğrencilerimize ve öğrencilerimiz Elif Demir e bu güzel program için teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz rehber öğretmen - psikolojik danışmanlarımız Sertaç Çetinkaya ve Ayşe Onat Çam a bu faydalı çalışmaları sebebiyle teşekkür ederiz.

Ara

1/E sınıfının yetenekli ressamlarına ve öğretmenimiz Kezban Şensoy a bu güzel etkinlik için teşekkür ederiz.

Ara

TUTUM, YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASI KUTLU OLSUN.

4-A ÖĞRETMENİMİZ NESLİHAN DURAN'A VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

4/D ÖĞRETMENİMİZ ELİF DEMİR'E VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HARUN FATSA OKULUMUZU ZİYARET EDEREK OKULUMUZ HAKKINDA BİLGİ ALMIŞTIR. ZİYARETLERİ SEBEBİYLE KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

Rehber öğretmenlerimizin bağımlılıkla mücadele çalışmaları hem öğrenci, hem veli çalışmalarıyla devam ediyor. Öğretmenlerimiz Sertaç Çetinkaya ve Ayşe Onat Çam a teşekkür ederiz.

Ara

Bu güzel öğrenciler bu güzel etkinliğe imzalarını attılar.

Liderlik yapan öğretmenimiz Tuğba Deniz'e ve uyum sınıfımızın öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ara

4/D SINIF ÖĞRETMENİMİZ ELİF DEMİR'E VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

4-D SINIF ÖĞRETMENİMİZ ELİF DEMİR'E VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

4/A ve 4/B sınıfları olarak MTA Şehit Cuma Dağ Tabiat Müzesini ziyaret ettik.

Kas

2/E sınıfımızın miniklerine, öğretmenimiz Meryem Kaya ve velilerimize bu güzel temsil için teşekkür ederiz.

Kas

Uyum sınıfımızın güzel çalışmalarından..
Öğrencilerimize ve öğrencilerimiz Tuğba Deniz'e teşekkür ederiz..