ANKARA / KEÇİÖREN - Danışment Çiçekli İlkokulu

Madalyalar sana çok yakışıyor Esila Miracığım.
   Türkiye yüzme federasyonu bahar kupası Atlama şampiyonası'nda { 01/04  Mayıs KONYA)  Kule ve tramplen atlama branşında TÜRKİYE BİRİNCİSİ,  ayrıca da milli takım barajını geçerek ülkemizi temsil etmek üzere Bulgaristan Varna da yarışmaya hak kazanmıştır.
  Öğrencimiz Esila Mira Demirtaş'ı, ailesini, emek veren  Keçiören Bağlumspor antrenörü Mehrdad Moradi' yi kutluyoruz.

1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLU OLSUN.

Nis

Okulumuzun melekleri derste bayramlaşmayı öğrenince ara tatil öncesi müdürleri ile bayramlaşmaya geldiler.

Özel eğitim sınıfı öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

ÇOK BAYRAMLAR GÖRÜN ÇOCUKLAR.

Nis

89. Bölge Atasözleri ve Deyimler yarışmasına ev sahipliği yaptık. Katılım gösteren kardeş okulumuz Kocatepe İlkokulu öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz.
Öğrencilerimizi hazırlayan Gönül Ar Yavuz  öğretmenimize ve gayretleri sebebiyle öğrencilerimizi kutluyor, ilçe finalinde başarılar diliyoruz.

Mrt

Kitap bağışı kampanyamıza destek olan kardeş okulumuz Danişment Çiçekli IO tarafından bağışlanan kitaplar raflarda yerini aldı. Destekleri nedeniyle Danişment Çiçekli İlkokulu Müdürü Sayın Fikret Uçar'ın şahsında tüm Çiçekli ailesine teşekkür ediyoruz.

Şbt

Deprem Bölgesinde Yaşayan Çocuklar İçin Desteklerini Esirgemeyen Oyuncak Ve Kırtasiye Yardımında Bulunan Danışment Çiçekli İlkokulu Müdürü Sn. Fikret Uçar, Öğretmenlerimiz Ve Tüm Öğrencilerimize Türk Kızılay  Keçiören Şubesi Olarak Şükranlarımızı Sunarız.

@kizilay
@drkeremkinik
@turkkizilayankara
@sivri.ersin

Şbt

E TWİNNİNG PROJESİNDE ÖĞRENCİLER VE ÖĞRETMENLERİN BULUŞMASI. 2/F ÖĞRETMENİMİZ YEŞİM ATAÇ'A VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN KAMPANYASINDA BİZ DE VARIZ.

KARDEŞLERİMİZİ NE BUGÜN NE DE YARIN YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ.

Şbt

Öğrencilerimizin hediye ettiği oyuncak ve kırtasiye malzemelerini Kızılay'a teslim ettik. Hediyelerimiz Adıyaman'ın çadırkentlerine iletilmek üzere yarın yola çıkacak.

Ock

Okulumuz 3F sınıfı öğrencisi Esila Mira Demirtaş Yüzme Federasyonu tarafından Konya' da yapılan Kış atlama şampiyonasında 3 metre kule atlamada Türkiye 3.sü, 1 metre atlamada ise Türkiye 1.si olarak ülkemizi milli sporcu olarak yurtdışında temsil etme hakkı kazanmıştır. Kendisini tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. Emek veren Keçiören Belediyesi Bağlum spor kulübü Kule vetrablen atlama antrenörü Mehrdad Moradi hocamıza ve öğrencimizin kıymetli ailesine teşekkür ederiz. Öğrencinizin başarısını destekleyen ve taltif eden Keçiören Kaymakamımız Sayın Mehmet Akçay'a; İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar Türk'e ve Okul Müdürümüz Sayın Fikret Uçar 'a, Sınıf Öğretmenimiz Sayın Fatma Özdemir 'e şükranlarımızı sunuyoruz.

Ock

ÇALIŞKANIZ VE BECERİKLİYİZ... Emekleri sebebiyle öğretmenimiz Tuğba Deniz ve uyum sınıfı öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Enerji tasarrufu haftası münasebetiyle öğrenmeye ve bilinçlenmeye devam ediyoruz. Öğretmenimiz Didem Kuruz' a emekleri sebebiyle teşekkür ediyoruz.

Ock

Öğretmenlerimiz Satı Altınbaş ve Ayşin Gürcan' ın verdikleri eğitimle sertifikalarını almaya hak kazanan verilerimizi kutluyoruz. Katılımlarıyla programımızı onurlandıran Şube Müdürümüz Sayın İlhan Eranıl 'a ve Etlik Halk Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Azizoğlu'na şükranlarımızı sunuyoruz.

Ock

Okulumuz Rehberlik servisi tarafından organize edilen, fizyoterapist Esra Özdinler hocamızın "çocuklarda duruş bozuklukları" konulu seminerinden istifade ettik. Organizatörlerimiz Sertaç Çetinkaya ve Ayşe Onat Çam 'a teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuzun minikleri okumaya geçtiler.. Neşemize ortak olan Şube Müdürümüz Sayın İlhan Eranıl ' a ve emekleri sebebiyle eli öpülesi öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.. YÜZÜNÜZ HEP GÜLSÜN.. GÜZEL GÜNLER SİZİN OLSUN ÇOCUKLAR..