ANKARA / KEÇİÖREN - Danışment Çiçekli İlkokulu

Ara

OÇES´TE ÖĞRETMENLERİMİZ RABİA TEK VE HATİCE ARSLAN ALMAZ´A ELLERİNİZE SAĞLIK VE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

1-A ÖĞRETMENİMİZ FERAH OKTAY´A ELLERİNİZE SAĞLIK VE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

ÖĞRETMENİMİZ HÜLYA BAYRAM´A BU GÜZELLİK ETKİNLİK İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

Münevver KAYALI ,Emine KARAÖMEROĞLU ve Handan KAMAN Kitap okumayı nasıl farklı hale getirebiliriz dedik ve 4/A, 4/B ve 4/C sınıfları olarak aldığımız tek tip kitaplarımızı değiştirerek okuyoruz. Böylece öğrencilerimiz kitaplar hakkında karşılıklı yorumlar yapıyorlar . “Okumak gibisi var mı?”

Öğretmenlerimiz Münevver KAYALI, Emine KARAÖMEROĞLU ve Handan KAMAN´a teşekkür ederiz.

Ara

OCES´TE ÖĞRETMENLERİMİZ RABİA TEK VE HATİCE ARSLAN ALMAZ´A ELLERİNİZE SAĞLIK VE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

Ben kimim oyunu OÇES eğlenceli zamanlar (balonun üstündeki resme bak   kimse ona ver yada adı söylenen kişinin balonunu bul)

Rabia TEK ve Hatice ARSLAN ALMAZ´a ellerinize ve teşekkür ederiz.

Kas

2/B ÖĞRETMENİMİZ NESİBE GÖKOĞLU´NA ELLERİNİZE SAĞLIK VE TEŞEKKÜR EDERİZ.